Friday, December 23, 2011

jangan uat muka macam niey

ah busan taw la smua da blik tinggal sesowang cepat la hari esk ...
ad smeone pesan jangan uat muka macam niey ...
huhuhu biar la ...
kamoo jeles la 2 ???
wekkk takot sangat ...
jodoh menentukan segalanya ukey ...

IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Tuesday, December 6, 2011

::: twitter ::::

assalamualikum ... hai guys ... iepah loka ta de na say pape tapi iepah loka bawu jerk uat akaun twitter ... hehehehehehe ... iepah loka da ta na active da berfacebook ... iepah loka na rest dri masalah ... bukan na lari tapi perlukan masa ... cukup contengan di blog da memuaskan hati cik iepah loka ... you all cik iepah loka ad cerita tapi naty la cerita na rest dari sakit mental niey ...
IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Monday, December 5, 2011

hatiku oh hatiku

asslamualaikum .... hai guys .... mungkin ad y bace mungkin ad ya ta ... tapi cik iepah loka minta maaf ... uat sementara waktu akaun FB cik iepah loka deactivate smntara .... cik iepah loka mungkin ingin bersendirian ... hati niey y sdey ta de sape y tahu ... cik iepah loka mhon maaf andai kate bnyak uat u all terasa hati ...
IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Saturday, December 3, 2011

:: kredit to bf baru cik iepah loka ::

assalamualiakum .... salam dihulurkan pembuka bicara ... cewah ... hahahaha ... you all sume mesti na tahu kan siapakah gerengan bf baru cik iepah loka niey ... hahaha ... iepah loka mengenali nya semalam ... tepat pkol 8 pg di padang ragbi ... hellow korang mesti fikir dia adlah seorang lelaki @ manusia bergelar insan y bernyawa ... hahahaha ... jgan salah faham ukey ... cik iepah loka da jatuh cintan dengan " GAME PAINTBALL " ...  game niey la bf baru iepah loka sekarang ... first time main kowt ... experience baru bagi cik iepah loka ... game yang sngat mencabar ... like like like like like ... wakil IPTA zon selatan ...


1. ukey niey team paintball lelaki dan perempuan uitm segamat ....
ad brand ta lawan kiteowg ??? 



2. hahahaha niey la cik iepah loka n kawan2 ...
first game ... 
takot ??? gementar ??? cuak ???
kompen sangat2 la guys ...
uitm segamat vs USIM ....



3. ukey time niey cik iepah loka join MSP punya group ...
punya la ta puas main ...
staff joho lawan students ...
hahahha sory abg2 staff yang cik iepah loka hit smlam jgan saman plak taw ...
kami dua jerk pompuan ... 
kami dua jgak yang hdup time last2 n menang lak 2 nan staff ...
team staff 4 laki sowang pompuan ...

finally abang2 yang bagi kami briefing tentang paintball ajak kiteowg lawan ... pergh time 2 mengucap mmg pnjang ... macam main counter strike pown ada mana ta nye lawan nan org yang da mmg terer main paintball ... kene hit nan diowg smpai lbam2 ... da main 2 ta puas pulak ... sapa na bagi main free rite ??? kami main sampai puas dalam hujan pown jalan ... sekali da main memang na main lagi ... sampai la sorang abang sebut GAME OVER ... na taw kenapa ??? sorang da langgar peraturan ... nice game i <3 paintball ... but handball tetap dihati ...






IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Wednesday, November 30, 2011

new about me

hai2 u all mesti sibuk na taw an ap sngat y new tntang cik iepah loka....u all semua cik iepah loka bukn na memburuk an sesape tp cik iepah loka ase luah pasaan at blog y comel niey cm puas hti...na tulis dairi penat tiey tlsan ta cntik plak...hummmm ase paling new skli dalam hidup cik iepah loka ad la cik iepah loka memegang status SINGER  opsss salah eje plak status "SINGLE".. hummm ta taw la ap y jadi antara kami...cik iepah loka sdey sngt2 na taip niey pown terketar2 tgan kowt ader y terluka...cume cik iepah loka juz na shre something...

" kalau kita betul-betul sayangkan seseorang,,lepaskan die pergi,,,jangan halang dia,,,andai tersurat dia milik kamoo,,,suatu masa nanti dia pasti akan kembali padamu walau sehebat manapun pengganti yang dia jumpa dan andai kamoo sayangkan sesuatu benda itu,,, janganlah kamoo genggam dia terlampau kuat,,bimbang ianya pecah didalam genggaman kamoo sendiri "  

inilah somthing y cik iepah loka na shre td...betapa kuat nya dugaan y datang kepada kita betapa sayang nya Allah terhadap kita...ad lagi y cik iepah loka na shre niey...paham ta maksud ap y iepah loka smpaikan...

" sekiranya dia ditakdirkan untukku dan aku ditakdirkan untuknya,,, maka peliharalah kami dalam batas2 syariat,,, sekiranya dia tidak ditakdirkan untukku dan aku tidak ditakdirkan untuknya maka jauhilah diriku daripada memikirkannya dan jauhilah dirinya daripada memikirkan ku"

kadang tu kita ta sedar cinta terhadap manusia hanya lah sementara sedangkan cinta terhadap Allah kekal abadi selamanya...ya memeng tidak dinafikan lagi terjalin hubungan manusia sesama manusia membuatkan kita lupa siapa diri kita...hummm disebalik senyuman ada kedukaan disebalik ketawa ad tangisan kan...sapa y tahu hati kita melainkan Allah y berkuasa...

p/s khas buatmu jejaka y pernah hadir dalam hidup iepah loka : "selama diri ini mengenali dirimu iepah loka minta maaf andai kata bnyak melakukan kesilapan dalam perhubungan kita tapi masalh untuk kali ini iepah loka tidak akan berdiam diri...iepah loka perlu melepaskan kamoo...sesungguh nya sayang itu masih ad...selama perkenalan kita iepah loka bahagia dan gembira...tetapi hari ini tarikh ini telah membuatkan hubungan antara kita tiada lagi..terputusnya hubungan kita ini ta bererti kita ta boleh jadi kawan kan???sorry iepah loka terpaksa membuat keputusan y melukakan hati kamoo sbb iepah loka ta sngup lagi dilukai...iepah loka ta na ad y terluka jd iepah loka rele undurkan diri pergi berjauhan dengan kamoo dan biarlah kamoo bahagie dgn insan y baru...ya sayang y datang memang tanpa diduga tapi kita boleh halangkan???law kita berusaha mungkin bolehkan...kalau kita betul2 sayangkan someone datang la ombak y tinggi sekalipun law kita fikirkan hati dan perasaan masing2 takan mungkin ianya terjadi...kamoo bole cube tapi kamoo y takut untuk lukai hati ______ ...so ap keputusan y kamoo da buat sekalipun iepah loka redha...andai itu takdirnya iepah loka pasrah dan berdoa semoga kamoo sentiasa mendapat kebahagiaan yang kamoo impikan...kecewa???terluka???sakit hati??? ya semua tu y iepah loka rasa sekarang niey tapi ap y penting hidup mesti teruskan...ap yang terjadi ada hikmah kan...iepah loka ta kan pernah menyesal mencintaimu,,,memiliki mu walau pown sementara...n then ta perlu na block iepah loka n deactived fb...iepah loka ta kan cari kamoo da...ta perlu la na fk psal iepah loka da...hope kamoo bhgia k...law kamoo rase na benci iepah loka dipersilakan iepah loka ta pena na marah...n then satu lg...dulu iepah loka pena gtw law andai kata iepah loka nan kamoo da tade pape hbngn bermakan iepah loka bukn la sesmpurna y kamoo pkirkan... "






IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Sunday, November 27, 2011

kenapa macam niey

k iepah loka ta taw na ckap ape...tapi iepah loka juz na luah smthing kat sini...ta kisah la ta de sape bace sklipown y pasti iepah loka na luah ape y terbuku...law die baca ta pela...tapi law baca niey bole uat kamoo terasa iepah loka minta maaf sangat_sangat sbb mmang ta berniat pown na uat kamoo terasa...ya ta akui kamooo sejak due menjak nie buzy tapi kamoo jgan la abaikan iepah loka..law kamoo ad masalah juz say it...ta kisah...iepah loka memahami...ta semua pompuan bole pk positif rite???iepah loka ta na tunjuk y iepah loka baik tapi iepah loka rasa memahmi membuatkan smthing 2 lebih baik...so i juz keep it up for ur relationship...ta salah kan law shre smthing y ta dpatt luah dengan mulot???na cite pnjang pown ta guna jgak sbb hati masing2 lain...but  pape pown y jadi saya ttap sayang awak...ssh na luah dengan perktaan tapi tuhan saja tahu kan???
IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Monday, November 21, 2011

bola ~ bola ~ bola

ting tong !!!! pengumamn dkat kolej intan...
" perhatian kepada semua pelajar kolej intan bacaan yasin akn bermula pada hari ini sehingga hari jumaat "
( lebey kurang la )

pergh dalam hati ak cakap na bace yasin ker na tgok bola...ala cmne niey...lambat kang ta de tmpat dduk...pegang fon taip msj...cmne niey hani cmne niey fara...k jom p tgok bola...mnyetan nyer ta ak na sngt tgok bola...

perut da bunyi ap ag makan ar...konon na sngat diet...kan da lpar...lepak NR ad sowang mmat niey pergh mmg klaka la...ak ta jd tgok bola tp tgok die...hadoiiii punye la semngt mmat niey...blum lagi pemen mlysia bwak bola blum lagi smpai kwasan indon da melompat,,,skli bola terlepas da...hahahaha...klaka2...

:
:
:
:
:
V


saat pemen MALAYSIA jesi num 10 Baddrul uat panelti...sebelum bola 2 masuk " ala "...2 jerk y dgor nyer...


bile da masuk agk nyer angin tiup kowt bola 2... ap y dgar ????bunyi botol la....wooooooooooooooooo beramai2....goaaaallllll!!!!!!!!
pergh pecah gegendang telinge mak...
esok luse bole pecah NR...
hahahaha....
btw pemen Malaysia the best...aja aja fighting....
TIGER THE BEST!!!

snap by nurhusna ifah a.k.a iepah loka
IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Saturday, November 19, 2011

my new frenz

Pergh lame giler ta update blog y cute niey ( pasan seyh ) … kowang2 y bace blog niey mesti ta saba an na tgguw cite terbaru cik iepah loka niey ( macam ad owang nak bace jerk ) … okay disebabkan tangan da lama ta menaip ,,, otak da lame ta guna ,,, mulut da lama ta mengomel dan blaa blaa blaa blaa … cik iepah loka na cita pasal kawan cik iepah loka … cik iepah loka dapat kawan baru ^-^ … yuhooo !!! nama dia  nunu( bukan nama sebenar ) ceh macam lam surat kbar lak haha … okay pasal nunu niey dia niey banyak sangat benda y special pasal dia … kowang na taw ???
niey die zunu y bju ala2 bunge kuning 2...

1.       Nunu niey suke buat orang ketawa ta kira la kita owang bengang sekali pown tapi kiteowg mmg hepy ar … ( thanz nunu =p )
2.     Special pasal dia y ta ad pada cik iepah loka or korang ( mayb la ) dia niey pandai rapp seyh !!!
3.  Nunu niey plak suke menari n dia agak gipang jugak la … dlam gipang2 dia sekalipown die niey macam bertanggungjwb orang nya …

Niey jela serba sedikit sal kawan baru cik iepah loka … kowang2 jgan lak salah fham n salah tafsir eah … GIPANG maksud dia “ gila pangkat “ … hahaha … mana ta nyer jpk lagi … komander lagi … n terbaru dia request na jadi mpp … nway dear nunu ak mmg tabik spring at kamoo … sbb berani n mmg sesuai la menda2 nieey semua nan kamoo … dalam bz2 dia dalam serabut2 kepala otak dia pk sal itu ini tapi still uat kiteowg ketawa terbahak2 … stop sampai sini … buat nunu hope kita dapat jadi kawan sampai bila2 … nway rinduw kengan kita at SB … love you nunu … ^-^ …


IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

new update

ukey lama ta mengarang kat sini....btw da smpai segamat lain pown laju sikit so ley la na kongsi cerita...
cik iepah loka lame da ta bebel dkat muke blog niey hari niey cik iepah na cite sikit...da sampai segamat niey badan pown penat la tapi otak niey ad jerk mende y na luah n idea na bercerita...bilik baru,,,katil baru,,,tilam baru,,,rumate baru tmpat pown baru...pening seyh dduk dalam bilik niey...dgan bau taik burung sekilling hadoi...tapi nasib la an...na buat macam ne lagi...owang da bagi dduk kolej pown mujur la weyh...

:
:
:
:
:
v
k da ta mao cite sal kolej da...na gtaw niey nape ta dpat tgok bola niey...pergh frust giler...dapat tgok young men niey best...hope malaysia dapat p final...go malaysia go...dapat 45 emas at sukan sea pown kire da ukey...capai target...bgge jd rkyt malaysia...indon plak anti no ke malaysia eah...ap da...i <3 MALAYSIA!!!!!!

IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Sunday, September 18, 2011

cerita iepah II

hariey niey wa mau citer sal________

first

hai husna ifah ko sedak ker ta niey sox da stat final ha??aish asyik berangan jerk na jdik mat jenin ko niey...piey2 la bace buku nung...asyik berfb,,berblog,,mkan,,buku hang biler na sentuh.. ( macam niey la law budak ad gape banyak )...sudah2 ler 2 husna ifah...aish hang niey...bile la na pk panjang... ( bebel untuk diri sendiri busan )...cube jadi cam gambar diatas...tekun jerk study an...biler na berubah niey ha...aish kene ader rotan macam sekolah rendah baru na stdy an...

second
hahaha cite niey lak sambungan citer CITER IEPAH k2 tengok eah at sini pic niey time raye ker 5...


husna ifah dengan kegilaan nyer...


niey oden nan my luv oden no...
masing2 ta taw kene amik pic curi2...


ukey hak bju hitam sana my cousin...y sblah dye 2 plak my aunty...

_______________________________________________________________________________________________

k2 ta mau mengarang da sambung nanti plak...hujan ar...mak takowt ar na on9 sat giey masuk hospital kene sambar...hahaha...( mulot ta de insurans.. )





IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Tuesday, September 13, 2011

cerita iepah

yeay!!!lame nyer sy ta cnteng2 at sini...huhuh bwu ariey niey dpat luang an mase ku dgan mu whai blog comel...(pasan)...na bercerita?????mmg banyak sal ap ckap jerk...hantu k.limah???hantu bonceng???raye ta jadi???smua boley la...hahaha..tp ad 1 cite jerk at cini pling best...na taw???tuuuunnnnnggggguuuuuu...


first
cite pertama ak mesti la sal raye raye raye raye...hahaha...raye ku thun niey simple saje ta de y best ane pown...part y best dpat ry nan fmly n sidia..gmbar tiey ak upload..tgggu jela...

second
cite sal final exam seyh da na dkat...hadoiiii mne buku ak??mne pensil ak??smua na hlang time mcm niey..gram mak nak!!!final ta lame da...ish pmlas nyer ko husna ifah...

third
cite sal dinner under ________...aish mmg ak bgang nan sorang lectre niey...bajet perfect sngt...jeles atas klbihan org len...taw la lectre umo tue kne hrmat tp law ko pown ta hormat pljar tarak gune wa cite lu...ak pgil la miss ak "miss miss" sbb ak hrmat my lectre...pas uwh ko plak y bising2 asal??ko jeles ker ta de org na pgil ko...ley ko ckp na lmpang kteowg hak ala...da la kte kami gdik...eh nasib jerk org jmput ko 2 datang dinner law ta???ta de nyer...time kteowg uat persmbhan ko bley uat muke kutuk2 ngat ak ta de tlnge ker na dgar???

4th
niey sal diri ak....geng wa mnta maf ta brye nan kowang2 k...swey...nway slmat hari raye smua...especilly 2 my love srry if ad uat slah k...skunk sy sdar sy ta ssmprna y kmoo0 bygkan...hrap halal smua k...hepy with u...

k niey cite srba sdkit tiey wa smbung lagi mau mnd n mkn dulu...pape pown mesti tggu...
IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Monday, August 22, 2011

menu wktu brbuke

<3 yong tau fu <3


hahaha...bukak pose juz makan niey jerk....
kowang na taw ta bpe harge die???
RM 9.50..
ase2 mahal ta???
cm ta berbaloi ar an..

ley ta saya na komplain pasal mknn niey???
sblum 2 an...
na gtaw_niey la org y suke piey baza lambt...
ta pnuh pown mgkuk,,kuah cikit,,,isi diey ciput jerk...
berbeza y dkt kg...
isi bnyak tapi berbaloi2...
tapi ak nurhusna ifah binti radzali seorang insn y sngt bersyukur dpat mkn...
nway pas niey...
nasihat piey la baza awal2 tkowt mknn abis plak...
sodih mak nak... ='(...
komplain pasal tmpat dye...
ta memuas an hati pembeli...hummmm...
bersyukur la kita sbgai manusia dapat makan...
berbnding dgan org2 yang ta dpt makan 2...



IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Monday, August 15, 2011

saya sayang awak sangat-sangat

hahaha...tgok tajuk pown cm da jwang so anda2 semua pham2 jela...
riey niey hati niey asyik na berjwang jerk...
hummm_ntah la nape nak berjiwang sangat...
entry niey ditulis khas untuk saya punye cinte..
awk2 awk na tahu ta sunyi btol sy ta dapat msj dr awk...
ntah la na ckp cmne..
siesly sy ase cm na ngis jerk bile gado nan awk ke...
hummm_asl eah...
na dmm jerk keje nyer,,,asal eah???
awk taw ta knpe???
biar la satu hari naty mesti ader jwpn untuk 2...

tiey sy smbung lagi ase sdey plak tibe2...


IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Saturday, August 13, 2011

cerite di library

ahhahahaha...riyniey ak nak cite ksah ak stdy at librry...cm bese la an...pntang tgok org ader jerk y ta kne [ mcm ak niey perfect sangt ] tp ta pe ak na cite gak...y ta ley bla nyer ader psangan couple niey nta la satdy ker na berjwang...terpgang sane trpgang cini...sakit mate mak nak... y paling come nyer psangan niey cakap " ala awk niey jgn la "...haiya...ckp mcm ta de org jerk an...respet ckit org na stdy...senior tgor ley uat bodo...hak ala...ksah plak an...nmpak ngt dak bwu msuk...hurghhh tension ak...
IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Thursday, August 11, 2011

beryl's


hummmm...nyum2 cdap coklat niey...hasil nukilan dilla hassan dan iepah loka...jualan pown bnyak untung woh....semua nyer nak beli yang niey....kuikuikuikui...


hummm yang niey lak mak sdre ak uat...dalam coklat niey ad badam...hummm sdap2...coklat rose mmg mngiurkan....


yang love niey plak dalam coklat ad coklat jugak...ceh skli tgok cm bese jerkk...da rase humm nak lagi owh...








IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Saturday, August 6, 2011

wee....witt


Ooooo
Saat kau dan aku tak bisa menahan gejola
Perbedaan semakin memisah antara kita
Tak seharusnya terjadi pertengkaran semalam
Bila kita bicara mengakhiri masalah
Ku terima dirimu apa pun adanya
Kerna diriku bukan seorang yang sempurna
Maafkanlah diriku bila telah membuat engkau terluka
Korus
Aku disini untukmu menjaga dirimu setiap waktu
Aku disini untukmu temani hari mu hingga berlalu
Aku inginkan dirimu bersama ku hingga hujung usiaku
Aku dan dirimu semoga selamanya
Bukalah hatimu tak perlu lagi engkau endah
Diriku mencuba tak mengulangi kesalahan
Tak adil bila diriku yang selalu mengalah
Kini saatnya akhiri semua perbedaan
Beginilah diriku apa pun adanya
Semoga dirimu terselalu menerimanya
Kerna hanya dirimu yang bisa membuat aku bertahan



IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Thursday, July 28, 2011

rnduw kowang la

nway ak na cnteng sal kowang-kowang...rnduw sngt kat kowang...sies rnduw time satu klas nan kowang...
ta sama dgan skunk...dlu law mber satu klas,,tp skunk lain ar mber satu klas tp ta rapat cm mane satu klas nan kowang...hahaha...nway ak rnduw especially dkat BOtt ... sies rnduw ko sanat-sanat.. sangat-sangat...

khas untuk kowang....


knl  ta,,,knl ta...hahaha...tgok beg uwn suda taw la kaki tduw at klaas JiJoe nan WaN... WaN ak pling ngt at ko...ko la an yang uat ak ngis jerk...skunk ak nux gtaw ko ak da ta CENGENG!!!hahaha...ak bukan cm dlu da la...ta tkowt da law ko uat muke serios ko 2...


tkon nyer anda dan anda ngah blaja an...
IMah da stat wat muke tnsion...hahaha...cube teke cube teke blja aper niey... 
adkah ed met @ add mate or ekon  akaun...
kompius den... yANie 2 tgh ksyuk ker 2???hahaha...nsibla an sama sama tgah ta pham...  tgah pham..
niAH untungla pham jerk ap y ckgu ajar...tokang trnslate at kami kami ni...
perghh minah sorang niey dari blakang nmpak cm study tp ntah la uat ape.... bOtt ko ngah wt pe time ni???
sile jawk jwab,,,sile jawab...


siapakah grangan grangan jjaka tmpan ini...hahahaha...
hummmm hummmm da smestinya la an ak knl y mmblakng kan 2....
sapekah????hahaha ta pe ak jwb sndri itulah buah tangan ak eah bukan bukan buah _____ ak...rAhmAt...
ceh Abg fArhaN ngah tekunk ker 2...kuikui...agak nyela...
nway kEri awaitt hang ta da Fb law ta ley la ak jdik fren ko...
dari tepi da ley nmpak si supEr lAlAng niey snyum hahaha...ye ke ta pAiez ngah blaja 2...yelaa kowt law ta,,,ta an la dapat smbung degree da an....
bju pink 2 siapakh????


ahak...kalian kalian pembaca semua...tiga serangkai....oppppssss ta terkire kedua dua bju pink niey k...
yang tgah berdiri uwh fIEza....hahaha...otai sangat la kmoo smpai lncana ta de...jgan na snyum coman sangat la... aish amALia sies nyer muke...nway ade sowang dux kat tmpat ak same cm ko la...tapi die niey jnis kcoh ckit la...hahaha...hummm mIra,,,na cite ap eah bb ko niey pndiam tpi diam diam kayu ubi tmbuh,,,like ubi berisi jgak la...jjka ni plak upin eh bukan eah..ipIN la...hahaha...nway dari f1 smpai f5 ak sklas nan ko an???tol ta tol ta...


hahaha...jeng jeng jeng...IeyzA uwn same jgak dari f1 smpai f5 kite 1 klas an???nway ak tgok kowang ak ngat at dux GEmilAng yang coman coman lagi cute hahaha...( pasaan doe kaw iePah )...ZUe Zue ak rnduw kaw jgak aw...sem lpas rumate ak an nme dye ZUe jgak...pagai dye cm ko...law gado nan pakwe nges...tapi ko ta an???hehehe...


hahaha...yes akhirnya lebih krang 5 minit ak dapat cari pic ko la AzrIN...ak taw pic2 yang tige dari atas ko yang amik...ko taw kwan kwan ak at cini tgok pic ni dye pgil ko aBg paNJng...hahaha...jgn mara jgan mara eaah...


sapekah ini...sYuiB @ coOd..huhuh...ak taw ko ta rapat nan ak ko rapat nan bOtt an????hahaha...


niey AdiEy...law uwn ko jrang datang tp ak selut sbb ko uwn nux jjak afzan...hahaha...ley tuju lagu ark???alang alang da pgang gitar an...


habis suda pic pic korang ader yang jlas ad yang ta an???nway 5 sains best sangat sangat...rnduw korang korang dan korang sume la...tahniah at bOtt,,IpIn,,nIah,,MirA n Paiez yang da dapat smbung degree...nway stdy lok2 k kowang kowang...yang ane amik StPm gud luck eak...uat yang terbek k korang korang...yang tgah keje skunk keje lok lok eah...ak rnduw korang korang...especially hummm hummm RahmAt... =)...

korang korang sElamat bErpuaSe eah...ak mnx maaf law entry niey ta mnrik saje jerk na cnteng cnteng...law ad yang terase sorry eah...



terima kasih bace entry niey [ chau shin chi meh ]










IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Saturday, July 23, 2011

new update

hahaha nway lame xcnteng dkat cini...
midterm y mnyeronok an...
after trip at cameron higland....


under KEMUSA peace!!!


ladang teh boh...
tinggi uwh 9km....nek bas skula kcik menyeronokkan....


sblum nek bukit BRINCANG!!!


teh boh.... <3

raju farm strawberyyyyy....

ms muru nan his wife owh...


after piey cameron...
kg ku sda memanggil owh....
blik klntan....
esok suda mau blik segamat ma...
hadoi jap jerk cuti...



thanz lawat my buku conteng... [ chau shin chi ]





IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Monday, July 11, 2011

~ my beloved

sayang2,,,sy rnduw sangat2 at kamoo..knpe mcm niey???msj pown da jrang skunk...law msj un skjap sngt...kamoo pnat keje eah..law cm2 xpela sy pham...tp jgn la uat xlyan sy...sy rnduw sngt2 at kmoo aw...law kamoo xchat bgtaw la...jgn diam2...'mak' xsuke...hehehehe...sayang2,,sayang nux taw x...???banyak story mory nux cite dkt kamoo niey...tp nmpak cm kamoo penat jerk..hummm xpela sayang kamoo amik la mse untuk rehat...sy sentiase pham dgn rutin kamoo...1 more i want tell u i need u lorh..i miss u lot...
IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Sunday, July 10, 2011

~ cinta muka buku ~


Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku
Kau hantar petanda suruh aku terima kamu
ooh.. Hati ku rasa sesuatu..
Dan pabila kau kata kau mahu jumpa aku
Ku gelisah berdebar hati rasa tak menentu
oohh.. Kenakah rasa itu..
Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita cari peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa
Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata kerja
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta
Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja
Pabila kau renung tajam-tajam mata aku
Ku rasa sesuatu rasa yang ku tak tahu Oooo…
Ini cinta remajaku
Dan pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo…
Itulah cinta yang satu, cinta di muka buku..
Bagaimana harus bersua
Ku rasa gementar tapi bahagia
Perlukah kita beri peluang pertama
Walaupun kita tak pernah berjumpa
Banyak persoalan yang berada di minda
Banyak tanda tanya dan juga kata cinta
Otak kata jangan hati pula kata ya
Hidup tak menentu adakah ini cinta
Banyak soalan banyak juga jawapannya
Kata hati dan rasa tak dibiar saja
Setiap yang berlaku ada kebaikannya
Harus pejam mata dan cuba apa saja
Pabila kau katakan kau suka aku
Ku terdiam terkedu tak tahu mana nak tuju Oooo
Itulah cinta yang satu
Cinta di muka buku

IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Friday, July 1, 2011

perpisahan ini

Di sini bermulanya pertemuan yang terakhir
Kehilangan amat terasa di hati
Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara
Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu

Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini
Perpisahan yang tak ku duga telah terjadi
Dirimu pergi biar ku sendiri
Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara
Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu

lagu best owh...i like this song...

chau shin chi

IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Tuesday, June 28, 2011

family day

nway family day QUASAR sem niey giler2 best owh...
y pling klakar men trompah gergasi...
kami bagi chan jerk kat group mantan uwh...
hahahaha....
mmg xley bla giler men bnde niey...
adoiii klkar n sporting abis...
smua bnde nux terkluar...
ktwe mmg xngt dunie la an...


niey sblum kiteowg men trompah gergasi...
peace owh...huhuhuh..


niey lak time da pas men...
trime kklahn kami dgn seadenyer...
salah strtegi jerk kowt...kahkahkah...


kami quasarian y pling sporting...


peace!!peace!!peace!!
itula kami...


hahaha niey pas kiteowg men trik tali...
first raun klah n second raun kami mng.....
n then dnobat sbgai juara...


putih lagi bersih dan suci...
sblum men belon nan tpong...walau berpanas still
over amik gmbr...


niey lak wan mantul...
dala dtg lmbt...
nway gaye cam exco tp xpown..pdn muke org first kene bling tpung...


hahah..mina nan alysa...
tepung tepung dan tepung lagi



kegilaan kami bersama menjadi2...
paling best owh family day...
nway pas niey bnyak an xtviti bling dan bling k..
kami mmg suke...




cau shin chi...

IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Saturday, June 25, 2011

~ bersalah ~

nway cite malam niey sal ak nan my only love...
ase bersalah ngt nan kamoo...i'm swey k...
xad niat pown nux blkng an kmoo..
niey bwu jerk updte ptg td..
nway ngt nk bgtw kmoo mlm niey..
tibe2 kol2 abg dgr lgu sdtik lbih sbjik cm 
lam blog yunx...swey k abg xgtw abg awl2..bukn
xnux gtaw abg,,,tp yunx tggu pas ciap update..ase
da ukey bwu gtw...hurmmm swey la...swey,,
mnx maf ngt2...sies xde niat pown...
hurm....swey k...swey..swey..



sayang awk sangat2 la mohamad rahmat...i always luv you..






chaw shin chi meyh..

IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

masum

tahniah dkt mber2 yang men handball kat masum....
cmpion laki n pmpuan sama jerk dpt emas...thniah owh....pd team hoki
xde rzki tp good job dpt prak....
next time ader lg...luv hanballl...<3

chau shin chi meyh

IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Friday, June 24, 2011

juz mau conteng ckit...

xde nux cte pape juz nux shre smnthing yang kite buat...
hurm biar org nux kte pape pun aper yang kite coret an smua nyer dari dalam hati tol x???
nux cite la cikit sal class bel...adoi tension owh...xtw la npe tnsion sgguh sal klas bel niey...pning pale..
byg an la ckap bhse mlyu ckit kne ptong mark...ap bnde niey..
da bape org kene...law ak la agak nyer bnyak jgak kne tolak...ntah ape2...slalh an 
yang ungkit niey...aish...masuk class bel jd busn...look like stupid person...rendah nyer pndgn dye pde kiteorg.
xpela an kite da try uat so xley jugak nux uat cmne an..
cool n relek suda...kene la jadi mat saleh pas niey...balekuma jerk ckp london mmg best..
k2 full stop at cniey...nway ak klparan skunk niey...nux piey makan mmg sngt malas la an...hahahha...

cite sal lapa niey ak nux makan ikan patin masak tempoyak...
hurrmmm sedap nyer...xsaba nux alik kampong...aish tringin giler nux makn...ape ley masak an...jjur dalam hti nux masak sndiri xreti an...tiey jadi ap tiey...haxhax...xpe2 tiey blaja la an...huhuuhu...lame xupdate blog so macam2 la nux cite niey...sape tak knal iepah loka mulot xbrnti2...hahaha...nux uat cmne an da hobi..
law da hobi mmg mmbazir la law xuat...giler ar ayat amnde xtw... malas da nux celoteh at cniey
ak mau pegi makan dulu lapa kowt...huuuhu...konon diet...








cau shin chi meyh...

IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Monday, June 20, 2011

anniversary

hepy anniversary yunkkkkkkkkk....love u to much....u ar my truly love..thanz coz love me so damm much better than yourself.......mmmmmmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh...








sngat hepy la an...hahha 19.06.2009 trikh kmi knl n brsme...alhmdllah hbgan kmi smpai skunk lg...dialog at ats niey my lover la an MOHAMAD RAHMAT   y wish at fb...saat bhgie kami...so no wonder la rmai y gggu hbgan kami ats dsar jeles...k la pape hal hope you all doa an kami kkl bersama k...






















chau sin chi
IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Sunday, June 19, 2011

20/06/2011

i know how you feel inside
your in love and so am i
but your with some other guy
i should be the one by your side

he cheated made you feel no good i
told you that he would
i knew he'd make you cry
your broken let me make it better
glue you back together just give me a try
ohh

pretty, pretty please dont you ever ever feel
like your less than f'in perfect
if you get with me i wont ever make you feel
any less than f'in perfect you'll see

at his house you find her clothes
tried to play you and say, "whose are those?"
he's so stupid here's how i know
what kind of genious would let perfection go woahh ohh

he's conceited only 'bout himself he
loves nobody else ah he aint even fly
you're broken lemme make it better
glue you back together just give me a try
ohh

pretty, pretty please dont you ever ever feel
like your less than f'in perfect
if your here with me i wont ever make you feel
any less than f'in perfect you'll see

its gonna take time girl to heal that hole (he left)
exactly how long i dont know
but you got pain and i know a remedy
you gotta start kickin' with someone like me
now your over analysing all of your thoughts
start thinking its all of your fault
baby girl dont you go and blame yourself
cuz hes just a douche bag he's just a douche bag, he's just a douche bag

ohh yeahh

i was hoping you'd let me replace him
i would straight erase him
right out of your life

pretty, pretty please dont you ever ever feel
like your less than f'in perfect
if your get with me i wont ever make you feel
any less than f'in perfect you'll see

pretty, pretty please dont you ever ever feel
like your less than f'in perfect
if your here with me i wont ever make you feel
any less than f'in perfect you'll see
i know how you feel inside
your in love and so am i
but your with some other guy
i should be the one by your side

he cheated made you feel no good i
told you that he would
i knew he'd make you cry
your broken let me make it better
glue you back together just give me a try
ohh

pretty, pretty please dont you ever ever feel
like your less than f'in perfect
if you get with me i wont ever make you feel
any less than f'in perfect you'll see

at his house you find her clothes
tried to play you and say, "whose are those?"
he's so stupid here's how i know
what kind of genious would let perfection go woahh ohh

he's conceited only 'bout himself he
loves nobody else ah he aint even fly
you're broken lemme make it better
glue you back together just give me a try
ohh

pretty, pretty please dont you ever ever feel
like your less than f'in perfect
if your here with me i wont ever make you feel
any less than f'in perfect you'll see

its gonna take time girl to heal that hole (he left)
exactly how long i dont know
but you got pain and i know a remedy
you gotta start kickin' with someone like me
now your over analysing all of your thoughts
start thinking its all of your fault
baby girl dont you go and blame yourself
cuz hes just a douche bag he's just a douche bag, he's just a douche bag

ohh yeahh

i was hoping you'd let me replace him
i would straight erase him
right out of your life

pretty, pretty please dont you ever ever feel
like your less than f'in perfect
if your get with me i wont ever make you feel
any less than f'in perfect you'll see

pretty, pretty please dont you ever ever feel
like your less than f'in perfect
if your here with me i wont ever make you feel
any less than f'in perfect you'll see


IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

Thursday, June 16, 2011

15 june






niey farra nan areku...huuh...weee all berdue...mmg 1 kple thanz yunx...


still with my sis...farra...




y niey areku nan hani jalina @ k.ja





haha niey areku nan peah sorrry...


niey la birthday girl...hehehe...da tue uwn nux smbut besday...







thanz 2 you all k make me hepy time my birthday...i very hepy...aspecially org first is my bf....thanz yayunx...






IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng