Friday, September 13, 2013

USA

Assalamualaikum . . .
alhamdulillah Ya Allah masih lagi panjangkan umur aku sehingga ke hari ini . . . today , , , ( ceh konon - konon lah speaking london ) juz nak story sikit lah pasal my life sekarang . . . alhamdulillah rezeki yang Allah bagi dekat iepah tahun ni . . . dengan berkat doa my family , iepah grad on time sebagai student diploma . . .
( Dip. Quantitative Science) yeay clap my hand . . . happy kan grad on time , , , but lagi happy dapat continue study . . . so sekarang iepah bersyukur sangat - sangat tak terhinggalah , , , iepah sekarang dah continue study dekat USA ( UiTM Shah Alam ) . . . sebagai student degree in stats . . . tak sangka juga lah tapi orang kata rezeki masing - masing jalan hidup masing - masing . . . so sekarang ni life sebagai student degree sangat - sangat lah mencabar mana tak nya kampus besar sangat - sangat so adventure lah sikit kan . . . tapi sementara je . . . insyaAllah kampus seremban dah siap we all da boleh pindah sana . . . 

paling mencabar kat sini satu je , nak tahu apa ? ? ? kesulitan pergi class . . . ya Allah boleh kurus tau . . . sambil pergi class sambil pergi senaman . . . korang ada ? ? ? kalau ada kita serupalah . . . bagi tempoh seminggu je comfirm berat dah boleh turun . . . percaya atau tak terpulang . . . tapi rasanya capai lah berat badan yang ideal orang cakap . . . hummm apa lagi nak cerita ni . . . ha lupa nak cakap dulu dekat segamat kolej ada 3 tingkat je dekat sini 9. . . nasib ada lift kalau tak ada lagi kuruslah dibuatnya . . . so orang gemuk macam iepah ni comfirm nak kurus dalam masa terdekat . . . so duduk lah USA comfirm boleh kurus punya . . . okay lah guys iepah nak stop typing dulu dah nak masuk waktu maghrib dah tak elok kan masih di alam siber waktu - macam ni . . . assalamualaikum . . . 


IePah LokA sAyS : Time KaSiH sAyAng

No comments:

Post a Comment